FAQ

 

We blijven dagelijks bestellingen verzenden tijdens deze coronacrisis. Ook  blijven we bereikbaar  op gamesenco@gmail.com of 0493/15.50.14 voor al uw vragen.

 

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Bestellingen van producten die op voorraad zijn worden onmiddellijk behandeld. Elke voormiddag haalt DPD de bestellingen op om ze  de volgende dag te leveren.

Wat kost verzenden?
De verzendkosten binnen België bedragen 5.99 euro.
Wij verzenden wereldwijd.

Met welke diensten verzenden jullie?
Al onze pakketten worden verzonden met DPD. Altijd met  een track & trace code die u per mail krijgt toegestuurd.

Ontvangt U liever uw bestelling in een DPD afhaalpunt? Dat is geen enkel probleem gewoon bij opmerking vermelden naar welk afhaalpunt wij mogen verzenden.

Ik heb een verzendbevestiging gekregen maar geen track & trace code
Niet alle bestellingen hebben een track & trace code. Bestellingen krijgen een track & trace code wanneer het pakket niet door de brievenbus past of wanneer de waarde boven de €65,- ligt. Deze code ontvangt u per mail op het moment van verzending. Heeft u geen code ontvangen, dan past het pakketje door de brievenbus en hoeft u er niet speciaal voor thuis te blijven.

Kan ik mijn producten ook ruilen?
Via internet bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden mits:
– Nieuwe games nog verzegeld (sealed) zijn
– Nieuwe producten ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Wilt u een product ruilen? U kunt eenvoudig het product aanmelden via ons contactformulier. U ontvangt dan z.s.m. de retour instructies per mail.

Ik heb een product in pre-order staan, wanneer verzenden jullie de pre-orders?
Pre-orders worden altijd één dag voor de release verzonden. Indien het mogelijk is om eerder te versturen dan zullen wij dit uiteraard doen. Releasedata kunnen soms verschuiven, wij tonen op onze site altijd de laatst bekende releasedate.

Wat ontvang ik?
Wat je op foto ziet is een effectieve foto van het product. Dus alles wat je ziet is wat je krijgt.

 

Hoe kan ik Games&Co bereiken?

Hebt u een vraag, een opmerking of wenst u een woordje uitleg? U kan ons contacteren via het contactformulier mails worden steeds binnen de 24h beantwoord. U kan ons steeds telefonisch bereiken op 0493/15.50.14 of kom gerust langs de winkel in de Hospitaalstraat 31 8400 Oostende.